Over

Verborgen verhalen achter muziekproductie

Muziekgeheimen is het online platform over de wereld van muziekproductie. Je vindt hier de verborgen verhalen die je nooit hoort als het over muziek gaat – goed bewaarde muziekgeheimen. Wie is de stem achter de happy hardcore-hit Rainbow in the sky? Welke Nederlandse componist maakte muziek voor het meest succesvolle tv-format ter wereld? Ontdek het bij Muziekgeheimen en luister met andere oren.

Muziek heeft de bijzondere kracht emoties los te maken. Het is de reden dat het een grote rol speelt in je dagelijks leven. Dit gebeurt bewust, als je naar je favoriete artiest luistert, maar ook onbewust, als je naar een film kijkt of een pretpark bezoekt. Achter dat wat je hoort zit een hele wereld. Muziekgeheimen geeft je een unieke inkijk in dit normaal onzichtbare domein.

Muziekgeheimen is een genre-overstijgend platform. Het is bedoeld voor de muziekliefhebber, beroepsbeoefenaar en anders geïnteresseerde.

Websitestructuur

De voorpagina van Muziekgeheimen is het belangrijkste: hier vind je alle artikelen. De nieuwste artikelen staan vooraan en de oudste artikelen achteraan.
Lees verder →

De initiatiefnemer

Muziekgeheimen is een initiatief van de Utrechtse muziekliefhebber Frank Jansen. Hij werd in 1987 geboren in een klein dorp aan de rand van de Achterhoek.
Lees verder →

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op sociale media:

Instagram
Twitter Facebook